Ostaminen ja varaaminen

Huomioinette, että voitte tilata ja ostaa verkkokaupastamme ainoastaan, mikäli täytätte alla olevat ehdot:

 

  • Olette vähintään 18-vuotias

  • Olette maksuun oikeuttavan ja voimassaolevan luottokortin omistaja tai valtuutettu haltija.

  • Annatte oikean nimenne ja todenmukaisen ja täydellisen osoitteenne, puhelinnumeronne, sähköpostinne, maksuyksityiskohdat ja muun vaaditun tiedon.

Tuotteet ja tuotehinnat

Kaikki meidän hintamme, mukaanlukien kampanjat ja erikoistarjoukset, ovat voimassa kuten ne on osoitettu verkkosivuillamme tilattaessa. Hintamuutosten yhteydessä Teitä veloitetaan sillä hinnalla, joka oli voimassa verkkokaupassa tilatessanne.

 

Toimitusmaksut

Kliks-tuotteiden toimitus sisältyy tuotteen hintaan.
 

Toimitukset

Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman nopeasti. Varastotilanteesta ja haluamastanne värivaihtoehdosta riippuen, toimitusaika vaihtelee. Huomioinette, että viikonloppuisin ei ole toimituksia. Toimitukset ulkomaille kestävät noin viikon.

Tuotevirheen korjaaminen

Mikäli kuljetuspakkaus on rikki tai vahingoittunut, ottakaa kuvia vioittuneesta pakkauksesta ja huolehtikaa, että rahdinkuljettaja merkitsee vioittuneen pakkauksen rahtikirjaan. Palauttakaa tuote avaamatta ja lähettäkää kopio rahtikirjasta, johon on merkitty tieto kuljetusvauriosta ja valokuvat meille sähköpostitse. Valokuvien avulla voimme huomauttaa rahdinkuljettajaamme ja lähettää Teille uuden tuotten tilalle. Mikäli kyseessä ei ole kuljetusvahinko, niin lähettäkää meille kuvia, joista virheen laatu käy ilmi. Me palaamme Teille kolmen päivän sisällä ehdottaen että kuinka tapaus ratkaistaan.